Magazin

SURVIVOR ELEME ADAYI 19 NİSAN 2024: Survivor’da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, eleme adayı kim oldu? Heyecan had safhada!

expand

KAYNAKCnnturk.com

Survivor’da dokunulmazlık oyununun kazananı ve eleme adayı 19 Nisan 2024 Cuma günü arama motorlarında araştırılıyor. Konuya ilişkin detaylar vatandaşlar tarafından merak edildi. Mavi ve kırmızı takım yarışmacıları haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. İşte, 19 Nisan 2024 Cuma günü Survivor’da yaşananlar…

19 NİSAN 2024 SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor’da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım henüz belli olmadı.

19 Nisan 2024 Cuma günü dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli olduğunda haberimiz eş zamanlı olarak güncellenecektir…

SURVİVOR’DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor’da haftanın 1. eleme adayı henüz belli olmadı. Acun Ilıcalı dokunulmazlık oyunu sonrası konseyde yarışmacılarla bir araya gelecek. Dokunulmazlığı kaybeden takım bir yarışmacıyı eleme potasına sokacak. Acun Ilıcalı oyları saydıktan sonra hangi ismin eleme adayı olduğunu açıklayacak.

Survivor’da eleme adayı belli olduğunda haberimizde yer verilecektir…

SURVIVOR’DAN EN SON KİM ELENDİ?

Survivor eleme düellosu finalinde Yaman ve Batuhan karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen eleme düellosunun kazananı Batuhan olurken, bu haftaya veda eden isim Yaman oldu.

 

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu