Magazin

Survivor’da ikinci dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 8 Mart Survivor’da eleme adayları kim oldu?

Survivor’da dokunulmazlık oyununun kazananı ve eleme potasına çıkan isimler merak ediliyor. Acun Ilcalı’nın sunumuyla gerçekleşen Survivor Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programlarından biri. İlk gitme adayı ünlülerden çıkarken potaya girecek ikinci isim de 8 Mart 2023 Çarşamba akşamı oynan oyunla belli oluyor. İşte 8 Mart Survivor’da kazanan takım, eleme adayları ve yaşananlar…

SURVİVOR 8 MART DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da dokunulmazlık oyunu ve baraka oyunu gerçekleşti. Kadınlar etabını ünlüler aldı. Erkekler yarışının kazanını da ünlüler oldu. Böylece iyi barakanın sahibi ünlüler takımı oldu.

SURVİVOR İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Ünlülerden potaya giren ilk isim Barış olmuştu. Survivor ikinci eleme adayı dokunulmazlığı kaybeden takım gönüllüler takımından Aziz oldu.

İkinci eleme adayı olan Aziz;

“Hava kurşun gibi ağır Acun abi bağırıyor Aziz Aziz diye. Abi herhalde hayatım boyunca Aziz kelimesini bu kadar çok duyacağım bir zaman olmayacak diye düşünüyorum. Potaya girdiğimde hiçbir korkum olmuyor. Yine potadayım. Survivor’a geldiğimden beri zaten talihim bu oldu. Kimseye hesap da sormuyorum. Survivor öyle bir yer ki insanların ne kadar potaya girmekten korktuğunu gördüm. Eelenmekten korktuğunu gördüm. Surivor’ı çok istiyorum. Burada mücadeleme laf eden insanlar oluyor. Görüyorum, hissediyorum. Mobbingler, baskılar oluyor. Am kimse benim mücadeleme laf edemez. Çünkü benim de elim sakatlanıyor, ayağım kanıyor. Bu yüzden mücadeleme laf ettirmemeye elimden geldiği kadar gayret ediyorum” dedi.

aziz eleme adayı

HAFTANIN ELEME ADAYLARI

  • Barış (Ünlüler takımı)
  • Aziz (Gönüllüler takımı)
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
2. kez anne olan Hazal Kaya'nın kızına takipçilerinden yorum yağdı!2. kez anne olan Hazal Kaya’nın kızına takipçilerinden yorum yağdı!
Başörtülü pozuna yorum yağdı!Başörtülü pozuna yorum yağdı!
Kurtlar Vadisi'nin Çakır’ının kızını görenlerin ağızları açık kaldı!Kurtlar Vadisi’nin Çakır’ının kızını görenlerin ağızları açık kaldı!



 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: MyNet/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu