Magazin

Survivor’da kim hangi takıma gitti? Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları kimler? Survivor’da takımlar karıldı!

Survivor’da bu akşam yeni bir gelişme yaşandı. Takımların karıştığı yarışmada hangi yarışmacı hangi takıma gitti merak konusu oldu. TV8’de yayınlanan program ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Peki Survivor’da kim hangi takıma gitti? Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları kimler? İşte ayrıntılar…

SURVİVOR’DA KİM HANGİ TAKIMA GİTTİ?

Survivor’da bu akşam farklı bir konsey yaşandı. Takımların karıldığı konseyde ilginç anlar yaşandı. Merve’nin takımı değiştiği için ağlaması Acun Ilıcalı’yı duygulandırdı. Buse ile takımını değiştirebileceğini söyleyen Ilıcalı’ya Merve, ‘Yok kalsın’ diye tepki verdi.

KIRMIZI VE MAVİ TAKIM YARIŞMACILARI KİMLER?

Takımların karılmasının ardından yeni kırmızı ve mavi takımlar şu şekilde oluşturuldu:

Mavi Takım
ÖZGÜR
AZİZ
MERVE
ERTUĞ
CANSU
HALİL
KARDELEN
ALPER

Kırmızı Takım
Kürşat
Murat Eken
Asena
Nefise
Yusuf
Barış
Osmancan

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Ömer’in yıldızının eşi güzelliğiyle nefes kesti! “Çok şanslı adamsın”Ömer’in yıldızının eşi güzelliğiyle nefes kesti! “Çok şanslı adamsın”
Güldür Güldür'den ayrıldı mı? "Git diyen..."Güldür Güldür’den ayrıldı mı? “Git diyen…”
Dünyanın en güzel kız çocuğu büyüdü!Dünyanın en güzel kız çocuğu büyüdü!



 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: /MyNet/CNN

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

Survivor, her yıl binlerce kişinin takip ettiği bir yarışma programıdır. 2021 yılında başlayan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında takımlar karıştı! İşte, programda kırmızı ve mavi takımların yarışmacıları!

Yarışmanın başlangıcında takımlar belli olmuştu. Ünlüler takımında; Barış Murat Yağcı, Batuhan Eksi, Merve Aydın, Çağrı Atakan, Cemal Can Canseven, Melis Sezer, Sancakay Özge, Elif Yıldırım Gören, Serhat Akın, Ayşe Yüksel, İlayda Şeker ve İsmail Balaban yer almaktaydı. Gönüllüler takımında ise; Aleyna Çalışkan, Aycan Yanaç, Yunus Emre Karaoğlu, Rabia Yaman, Evrim Keklik, İsmail Berhan Dolu, Uğurtan Dora, Hanzade Ofluoğlu, Baran Basat, Ümit Karan ve Steven Salam yer alıyordu.

Ancak, programda 24 Nisan 2021 tarihinde haftanın finalinde takımlar karıştı. Ünlüler ve Gönüllüler arasında yer alan yarışmacılar artık farklı takımlarda yer almaktaydı. Mavi takımın yarışmacıları; Barış Murat Yağcı, Batuhan Eksi, Aycan Yanaç, Yunus Emre Karaoğlu, Çağrı Atakan, Melis Sezer, Uğurtan Dora, Serhat Akın ve İlayda Şeker oldu. Kırmızı takımın yarışmacıları ise; Merve Aydın, Sancakay Özge, Elif Yıldırım Gören, Rabia Yaman, Evrim Keklik, İsmail Berhan Dolu, Ümit Karan, Hanzade Ofluoğlu ve Steven Salam oldu.

Takım karışımıyla beraber, yarışmacılar arasında büyük bir heyecan ve rekabet doğdu. Kırmızı takım ve mavi takım arasındaki mücadele de yoğunlaştı. Her iki takımın yarışmacıları da elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Survivor yarışması, her yıl birbirinden iddialı yarışmacıları bünyesinde barındırıyor. Bu yıl da başarılı yarışmacıların yer aldığı Survivor, takım karışımıyla biraz daha ilginç bir hale geldi. Bakalım bu değişim, yarışmacıların performanslarını nasıl etkileyecek? Finalde hangi takımın üyesi kazanacak ve en son tura ulaşacak? Tüm bu soruların cevabını, Survivor sevenler heyecanla bekliyorlar!

ACM Cyprus

Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu