Türk Dünyası

Taçoy, Ortaköy Lefkoşa Muhtarlar Derneği’ne Ziyarette Bulundu – BRTK Haberleri

 

Hostinger UBP Genel Başkan Adayı Hasan Taçoy, Ortaköy Lefkoşa Muhtarlar Derneği’ni Ziyaret Etti

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkan adayı Hasan Taçoy, Ortaköy Lefkoşa Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Yapılan açıklamaya göre, Taçoy ziyarette yaptığı konuşmada, yerel yönetimlerin ülke yönetimin temel taşı olduğunu belirtti. Özellikle de muhtarların, vatandaşın doğrudan temas ettiği, devletin ilk giriş kapısını oluşturan otorite görevini yürüttüğüne dikkat çekti.

“Ülkemizde muhtarlarımız ne yazık ki hak ettikleri değeri görmemiş, yürüttükleri görevin önemi yeterince anlaşılamamıştır.” diyen Taçoy, muhtarların büyük özveri ile görev yaptığını ve vatandaşın derdini çözen, devleti en iyi şekilde temsil eden kişiler olduğunu vurguladı. Taçoy, muhtarların halk iradesinin en temel taşı olduğunu belirterek, onların sistemin devamını sağlayan önemli insanlar olduklarını söyledi.

Bugüne kadar yaşanan tüm sıkıntıları yerinde gördüğünü belirten Taçoy, Başbakan olduğu takdirde yerel yönetimlerin temel direği olan muhtarlarla doğrudan iletişim kurarak, onların sorunlarını çözeceğini ve vatandaşların düşüncelerini öğrenme fırsatı yakalayacağını dile getirdi. Hasan Taçoy, tüm muhtarlarımıza verdikleri özverili desteklerinden dolayı minnetlerini sunduğunu belirtti.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu