Sağlık

Tahine limon sıkıp içmenin inanılmaz etkisi

Sinir sisteminin dostu olan tahin hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. Sabah kahvaltılarının vazgeçilmezi, kalsiyum ve C vitamini deposu olan tahin insan sağlığına muazzam faydaları var. Yüksek oranda kalori barındırsa da günde bir kaşığı doğal ilaçtır.

Limon ve tahin karışımını ise çoğu kişi bilmez. Ancak en eski sağlık şifalarından biri olan tahin limon karışımı özellikle kansızlık ve sürekli yorgun isteyenlerin en doğal ilacı olabilir.

İçeriğinde demir barındıran tahin limon gibi C vitamini barındıran doğal asidik bir besin ile bir araya gelince faydası 10 katına çıkar. Bu sayede tahin vücutta kan yapıcı madde sayısını artırır.

Tahin hem kemik sağlığını güçlendirir hem de kan hücrelerini artırarak vücudun hastalıklara karşı direncini artırır. Bir yemek kaşığı doğal tahinin içine 3 damla limon sıkın. Bunu her sabah düzenli olarak tüketin. Tahin limon karışımı sadece kan yapıcı ya da yorgunluk önleyici değil aynı zamanda enerji depolarını güçlendirir.

Kadın ve erkeklerde doğurganlığı artırır. Bu sayede kısırlık riskini sıfırlar. Anne ve baba olmak isteyenler için doğal bir ilaçtır. Vücuttaki tüm toksinleri söker atar. Bu sayede ödem birikmesini engeller.

Günlük ihtiyaç duyulan kalsiyum, magnezyum, fosfor ve bakır gibi maddelerin eksikliğini giderir. Akciğerleri temizler. Solunum güçlüğünü en aza indirir. Ayrıca sigaradan hasar almış akciğer kapakcıklarını yeniler.

 

Pools Plus Cyprus


>Kaynak: NTV/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu