Kıbrıs

Tatar, Akdeniz Karpaz Üniversitesi heyetiyle görüştü – BRTK

 

Hostinger Kıbrıs Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, genç nesillere milli tarihimizin önemli kişilerini ve mücadeleleri aktarmanın ne kadar değerli olduğunu vurguladı.

Akdeniz Karpaz Üniversitesi heyeti tarafından ziyaret edilen Tatar, Kıbrıs Türküne büyük hizmetlerde bulunmuş olan Osman Örek için düzenlenecek seminerden dolayı üniversite yetkililerine teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Akdeniz Karpaz Üniversitesi heyetini kabul ederek yaptığı konuşmada, üniversitenin çalışmalarını takdir ettiğini belirtti. Ayrıca Osman Örek’in milli mücadele yıllarında Dr. Fazıl Küçük ve Rauf R. Denktaş ile birlikte önemli rol oynadığını vurgulayarak, düzenlenecek seminer için teşekkürlerini iletti.

Tatar, milli tarihimizde yer alan önemli kişilerin ve verilen mücadelenin genç nesillere aktarılmasının büyük önem taşıdığını belirtti. Bu sayede gençlerin geçmişlerini ve değerlerini daha iyi anlayabileceklerini ifade etti.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu