Kıbrıs

Tatar: Gençlere güvenim tam

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Lefke ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.

Lefke Gazi Lisesi ile Cengiz Topel Endüstri Meslek Lisesi’ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Tatar, öğrencilerle sohbet toplantısına katıldı.

Tatar, KKTC’yi ilelebet yaşatabilme ve Türkiye’nin de desteğiyle her alanda geliştirebilme konusunda gençlere güveninin tam olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Lefke’de öğrencilerle bir araya geldi.

Lefke Gazi Lisesi’nin ardından da Cengiz Topel Endüstri Meslek Lisesi’ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, öğrencilerle sohbet etti, birlik beraberlik mesajı verdi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, öğrencilere yaptığı konuşmalarda, yaşanan deprem felaketine ve deprem bölgelerine yaptığı ziyaretlere değinerek, bu olaylardan ders çıkarmak gerektiğine ve konuyla ilgili tedbirler alınmasının önemine vurgu yaptı.

KKTC’nin gelişmesi ve gençlerin bu topraklarda geleceğini kurması için verdikleri mücadelenin sürdüğünü kaydeden Tatar, bu ülkeye sahip çıkmak ve güzelliklerinin değerini bilmek gerektiğini söyledi.

Tatar, Ukrayna, Suriye, Irak gibi devletlerde yaşananlar göz önünde bulundurulduğunda barışı, huzuru ve güveliği sağlamanın ne kadar önemli olduğunun kavranabileceğine işaret ederek, gençlere, KKTC’yi ilelebet yaşatabilme ve Türkiye’nin de desteğiyle her alanda geliştirebilme konusunda güveninin tam olduğunu ifade etti.

Tatar, Gençlere dostluk, kardeşlik, beraberlik çağrısı da yaptı.

Cumhurbaşkanı Tatar, konuşmalarında KKTC’nin bugünlere gelebilmesi için verilen mücadelelere de işaret etti.

Tatar, “Artık Doğu Akdeniz’de bir devlet sahibiyiz. Bu devletin anlamı, bağımsızlık, özgürlük, hürriyet ve insan haklarına bağlı yaşayabilmektir.’ diye konuştu.

Okul müdürlerinden okullarla ilgili bilgi de alan Cumhurbaşkanı Tatar’a ziyaretlerde Genel Orta Öğretim Dairesi Müdürü Cengiz Uzun ile Mesleki Teknik Öğretim Dairesi Müdürü Gülşen Hocanın da eşlik etti.

BRT



 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: BRTK

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu