Kıbrıs

‘Tatar, Londra’daki Kıbrıs Türk Kültür Festivali’ne Katıldı’ – BRTK

Londra’da düzenlenen 7. Kıbrıs Türk Kültür Festivali’ne Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve birçok yetkili katıldı. Cumhurbaşkanı Tatar, festivalin açılışını gerçekleştirerek bir konuşma yaptı. Festivalde Türk kültürüne ait gösteriler ve etkinlikler düzenlendi.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Çevre ve Kültür Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş ve diğer yetkililerin yanı sıra Kıbrıs Türk toplumu temsilcileri de festivalde yer aldı.

Festivalde yapılan konuşmalarda gençlerin büyük önemine vurgu yapılarak, Kıbrıs Türk kültürünün gelecek nesillere aktarılması ve yaşatılması hedeflendi. Türkiye’nin ve KKTC’nin destekleriyle uluslararası alanda başarı sağlanması ve Kıbrıs sorununa adil bir çözüm bulunması için çalışmaların sürdürüleceği vurgulandı.

Festivalde gerçekleşen etkinlikler ve yapılan konuşmalar, Kıbrıs Türk kültürünün Londra’da da yaşatılmasına ve geleceğe taşınmasına olanak sağladı. Katılımcılar arasında oluşan birlik ve beraberlik havası, Kıbrıs Türk toplumunun varlığını ve birliğini güçlendirmeye yönelik önemli adımların atıldığını gösterdi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu