Türkiye

TBMM, Yeni Yasama Yılı Hazırlıklarına Başlıyor – Türkiye’de Son Dakika Haberleri

 

Hostinger TBMM 28. Dönem 1. Yasama Yılı Faaliyetleri Sonlanıyor, Temizlik ve Tadilat Başladı

TBMM’de 28’inci dönem 1’inci yasama yılı faaliyetleri 30 Temmuz’da sona erdi. Yeni yasama dönemi öncesi tatile giren Meclis’te temizlik, tadilat ve bakım işlemleri yapılmaya başlandı.

Yapılan çalışmalar kapsamında TBMM içerisinde ve hizmet binalarında çevre düzenlemesi yapılırken iktidar ve muhalefet kulisleri, grup toplantı salonları, milletvekili odaları, komisyon toplantı salonları, basın toplantı salonu başta olmak üzere bütün oda ve salonlarda periyodik bakım işlemleri sürdü. Yıprandığı tespit edilen yerlerde boya ve tadilat işlemleri ise başladı. Kulislerde boya ve zemin çalışması, TBMM Şeref Kapısı merdivenleri, Dikmen Kapısı’nda bulunan plaka tanıma sistemi ve trafik yoğunluğunun önlenmesi için misafir araç otoparkında yapılan değişiklik işlemleri ile ilgili çalışmalar sürüyor. Ayrıca, TBMM bilişim sistemlerinin altyapısında bakım ve işlerlik testleri, sistem odaları ve kurumsal web sayfalarında yük testleri ve güvenlik kontrolleri de yapılmaktadır.

1 Ekim’de düzenlenecek olan tören ile açılacak olan TBMM’de, tören öncesi ayrıntılı temizlik işlemlerinin de yapılması planlanıyor. Başta Genel Kurul salonu olmak üzere şeref holü, kulis koridorları, Atatürk Anıtı, 15 Temmuz Anıtı, koridorlar ve camlar ayrıntılı şekilde temizlenecek. Hazırlıkların açılışa kısa bir süre kala tamamlanması planlanırken Meclis’in yeni yasama yılına hazır hale getirilmesi planlanıyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu