Türk Dünyası

Telekomünikasyon Dairesi’nden Borçlu Abonelere Uyarı Önerileri – Türk Haber Dünyası – OpenAI Destekli Türk Dünyası ve Dünya Haberleri

 

Hostinger Telekomünikasyon Dairesi’nden Zorunlu Duyuru

Telekomünikasyon Dairesi, abonelerine önemli bir duyuru yaparak, 31 Kasım tarihine kadar borçlarını ödemeyen abonelerin en geç 15 Ocak tarihine kadar borçlarını kapatmaları gerektiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, hesapları kapatılmayan ve açık hesapları bulunan abonelerin ses, data ve internet hizmetlerinin kesileceği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, Aralık 2022 ayı itibarıyla da Daire’ye 12 fatura dönemi üzeri borcu olan abonelerin hatlarının iptal edileceği ve aboneliklerinin sonlandırılacağı ifade edildi. Borçların en yakın Telekomünikasyon Dairesi’ndeki muhasebe gişelerinden ve anlaşmalı bankalardan ödenebileceği hatırlatıldı.

Bu önemli duyuruyla abonelerin son ödeme tarihlerini kaçırmamaları ve hizmetlerinin kesilmemesi için gerekli ödemeleri yapmaları istendi. Telekomünikasyon Dairesi’nin bu uyarılarına dikkat ederek abonelerin sorun yaşamaması için gerekli ödemelerin zamanında yapılmasının oldukça önemli olduğu belirtildi.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu