Sinema/Dizi/TV

“Ters Yüz 2” Bir Milyar Dolar Sınırını Rekor Sürede Aştı! – Haberler

Pixar

Disney ve Pixar imzalı “Ters Yüz 2” vizyona girmesinden sadece on dokuz gün sonra küresel gişede 1 milyar dolar sınırını geçmeyi başardı!

Film, 2024 yılında bu dönüm noktasına ulaşan ilk film oldu ve daha da etkileyici bir şekilde, bu rekoru şimdiye kadarki tüm animasyon filmlerinden daha hızlı bir şekilde yakaladı; 1 milyar dolar sınırını 25 günde ulaşan “Karlar Ülkesi 2” filmini geride bıraktı.

Aynı zamanda Disney ve Pixar’ın toplam 1 milyar doları aşan sekizinci animasyon filmi olan “Ters Yüz 2” vizyondaki üçüncü hafta sonunda “Sessiz Bir Yer: Birinci Gün” ile sıkı bir rekabet içinde olsa da 57.4 milyon dolar hasılatla ABD gişesinde liderliğini korumayı başardı.

“Sessiz Bir Yer: Birinci Gün” (A Quiet Place: Day One) 53 milyon dolarla açılışını ikinci sırada gerçekleştirerek beklentilerin üstüne çıkmayı başardı. Film küresel gişede ise 98.5 milyon dolar açılış hasılatı elde etti.

ABD gişesinin üçüncü sırasında yer alan film Kevin Costner’ın yönettiği Western destanının ilk bölümü olan “Horizon: An American Saga — Chapter 1” oldu. 100 milyon dolara mal olan film 11 milyon dolarlık açılış hasılatıyla başarısız bir başlangıç yaptı.

Dördüncü sırada yer alan “Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç” 10 milyon dolarla dördüncü sırada yer alırken, Hindistan yapımı aksiyon filmi “Kalki 2898-AD” 5.5 milyon dolarla ABD gişesinin ilk beşini tamamlayan film oldu.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu