Türkiye

Tetikçi olarak tutulup İpek Akgül’ü öldürdü!

 

Hostinger Adana’da meydana gelen ve büyük şok etkisi yaratan İpek Akgül cinayetine dair detaylar gün yüzüne çıktı. 19 yaşındaki genç kız, 14 Şubat günü 20 yaşındaki Yaşar Bulut tarafından tabancayla öldürülüp, portakal bahçesine gömüldü. Cinayet sonrasında katil zanlısı ihbarda bulunarak polise teslim oldu ve gözaltına alındı.

Yapılan detaylı çalışmalarda, İpek Akgül’ün öldürülmeden 3 gün önce sosyal medyadan tanıştığı bir kişi tarafından vurulduğu ortaya çıktı. Ayrıca geceyi geçirdiği otomobilde eski sevgilisi Ahmet Albayrak ve arkadaşı Mehmet Görgün’ün de bulunduğu belirlendi.

Ekipler, şüphelilerin aralarında husumet bulunan bir kişiyi öldürtmek amacıyla tetikçi olarak İpek Akgül’ü tuttuklarını tespit etti. Korktukları planların ortaya çıkması ihtimaline karşı Akgül’ü öldürttükleri ve Yaşar Bulut’a saklayacaklarını söyledikleri ortaya çıktı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yaşar ve Aziz Bulut, Ahmet Albayrak ve Mehmet Görgün tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaşar Bulut, İpek Akgül’ün öldürülmesini itiraf etmişti. Olayla ilgili detaylar soruşturma kapsamında netlik kazanmaya devam ediyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu