Kıbrıs

Thalassemi hastalarına yardım için Polis Okulu Müdürlüğü’nde kan bağış kampanyası – BRTK

 

Hostinger Thalassemi Hastaları İçin Kan Bağışı Etkinliği Gerçekleştirildi

Thalassemi hastalarının Ramazan ayındaki artan kan ihtiyacını karşılamak amacıyla Polis Okulu Müdürlüğü’nde bir kan bağışı etkinliği düzenlendi. Kan bağışı etkinliğine Polis Okulu personeli ve polis aday adayları katıldı.

Etkinlik öncesinde Kuzey Kıbrıs Thalassemi Derneği Başkanı Çiğdem BEŞEVLERLİ tarafından, kan bağışının thalassemi hastaları için önemine yönelik bilgilendirme yapıldı. Ayrıca Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Kan Bankası sorumlusu Funda ELAGÖZ ve Kan Bankası görevlisi Buğra Erol SADRAZAM, kan vermenin önemi, kimlerin kan verebileceği ve kan verme sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında temel bilgiler vererek öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Sunumların ardından Polis Okulu Müdürü Kaan Resa SAÇAR, Kan Bankası Sorumlusu Funda ELAGÖZ, Kan Bankası Görevlisi Buğra Erol SADRAZAM ve Thalassemi Derneği Başkanı Çiğdem BEŞEVLERLİ’ye katkılarından dolayı plaket takdim etti. Ayrıca Çiğdem BEŞEVLERLİ, Polis Okulu Müdürü Kaan Resa SAÇAR’a thalassemi hastalarının artan kan ihtiyacına yönelik duyarlılık gösterdikleri için teşekkür ederek belge takdim etti.

Etkinlikte alınan kanlar, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Kan Bankası tarafından kabul edildi. “Kan ver, Hayat ver” sloganıyla insan hayatının korunması ve devamı için önemli olan kan teminine katkıda bulunan polis mensupları, asli görevlerinin yanı sıra sosyal sorumluluklarını da yerine getirmiş oldular.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu