Türk Dünyası

THY’den Sefer Gecikmeleriyle İlgili Açıklama Geldi! – Türk Haber Dünyası – OpenAI Destekli Türk ve Dünya Haberleri

Türk Hava Yolları (THY), Avrupa’da hava sahası yoğunluğundan kaynaklanan sefer gecikmelerine ilişkin açıklama yaptı. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, Avrupa’daki hava sahası yoğunlukları sebebiyle seferlerde yaşanan gecikmeleri minimize etmek adına çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Yahya Üstün, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Avrupa’da yaşanan hava sahası yoğunlukları seferlerimizde gecikmelere neden olmakta. Süreci minimize etmek adına yetkili ekiplerimiz çalışıyor.” ifadelerini kullandı.

THY, bayram tatili süresince talebi karşılamak amacıyla ek seferler düzenlediğini ve uçuşların zamanında kalkışı için gereken gayreti gösterdiklerini vurguladı. Ancak mevcut meteorolojik etkiler ve Avrupa’daki hava sahası yoğunluklarının sefer gecikmelerine neden olabildiği belirtildi.

Yetkili ekiplerin süreci minimize etmek için çalıştığını ve yolcuların güncel durum hakkında bilgilendirildiğini ifade eden Üstün, yoğun Bayram trafiğinde yolcuların memnuniyetini sağlamak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini dile getirdi.

Türk Hava Yolları, yolcularına güvenli ve konforlu bir seyahat deneyimi yaşatma hedefiyle çalışmalarına devam ederken, Bayram tatillerini de kutladıklarını belirtti.

Bu haber, ACM Cyprus tarafından yeni teknolojiler üzerinde çalışma kapsamında OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden şekillendirilmiştir. Geleceği şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu