Teknoloji

Togg kura çekimi 2023 ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Togg kura çekimi canlı yayın izleme bilgileri!

T10X adı verilen model için ön siparişler 16-27 Mart tarihleri arasında Trumore dijital platformu ve Togg web sitesi üzerinden alındı. Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili Togg’un C-segment, elektrikli SUV modeli ‘T10X’ kura çekimi için detaylar sorgulanmaya başlandı. TOGG’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda TOGG T10X modeli için ön sipariş başvuru sayısının 177 bin 467 olduğu açıklandı. Ön başvuru sürecinde 10 milyar 648 milyon TL kapora toplandı. Kuranın çıkma ihtimali ise 9’da 1 olarak hesaplandı.

Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı Togg T10X, çekiliş yöntemiyle belirlenecek kullanıcılarıyla 2023 yılı boyunca buluşacak. Togg T10X’in dış renkleri, Türkiye’nin büyüleyici güzelliklerinden ilham alıyor. Togg, Teknoloji Kampüsü’nün de yer aldığı Gemlik’in zeytin ağaçlarının gölgesindeki mavi sularını, Anadolu topraklarındaki cana yakınlık ve tutkuyu yansıtan kırmızıyı, Oltu taşının göz alıcı siyahlığını, parlak dokusunu, sağlam yapısını, Kula’nın doğal yapısı, kayaçları ve vadileriyle yerkürenin milyonlarca yıllık geçmişini günümüze taşıyan gri ihtişamını, Kapadokya’nın olağanüstü güzellikteki doğa harikası peri bacalarının toprak ve kum bejini, Pamukkale travertenlerinin göz kamaştıran beyazlığını, T10X’in dış renklerinde buluşturdu. Kullanıcılar, “Gemlik”, “Anadolu”, “Oltu”, “Kula”, “Kapadokya” ve “Pamukkale” arasından bir seçim yapabilecek.

TOGG ÇEKİLİŞİ 2023 NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Türkiye’nin ilk akıllı cihazı Togg T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyecek dijital çekiliş, bugün noter huzurunda yapılacak. Bu yıl teslim edilecek 20 bin araç için düzenlenen çekilişle, 29 Mart Çarşamba (bu akşam) saat 21.00’de TRT Haber’de canlı yayınlanacak. Togg T10X kura çekilişi ayrıca YouTube kanalı üzerinden yayınlanacak. Noter huzurunda yapılacak kura çekiminin ardından sonuçlar ve isim listesi duyurulacak.

Ön sipariş dönemi sonunda noter huzurunda yapılacak çekilişle, sipariş hakkı kazananlar teslimat önceliğiyle birlikte belirlenecek. Teslimat tarihi belirlenirken seçilen versiyonun yaklaşık teslimat dönemi ile kullanıcının çekiliş sıralamasındaki yeri dikkate alınacak.

Ör: Kasım 2023’ten itibaren teslim edilmeye başlanacak olan 953 bin TL’lik V1 standart menzil için ön sipariş geçen bir kullanıcı çekilişte birinci sırada yer alması halinde, (1/12.000), V1 standart menzil seçeneğinin ilk teslimatı bu kullanıcıya yapılacak.

Çekilişte sipariş hakkı kazanamayan kullanıcıların ön ödeme bedelleri ise kullanıcıların Trumore e-Cüzdanlarına ardından bankalarına bağlı olarak en geç 14 gün içinde otomatik olarak hesaplarına geri yatırılacak. 

Togg ile ilgili sipariş, özellik ve şarj etme detayları için aşağıdaki habere göz atabilirsiniz.

Togg nasıl satın alınır, sipariş nasıl verilecek? Togg ön sipariş ve şarj etme detayları!

Togg nasıl satın alınır, sipariş nasıl verilecek? Togg ön sipariş ve şarj etme detayları!



 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: UZAY35/CNN/NTV/TRT

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

Togg kura çekimi, Türkiye’nin otomobil markası olma yolunda ilerleyen Togg’un merakla beklenen halka arzı için gerçekleştirilecek. Togg kura çekimi, Türkiye’nin otomotiv sektörünü hareketlendirme planı doğrultusunda yapılan çalışmalar kapsamında takip edilen en önemli etaplardan biri olacak. Yaklaşık 20 bin lira değerindeki paylara sahip olmak isteyen vatandaşlar, Togg kura çekimi için gün sayıyor.

Togg kura çekimi, 2023 yılında gerçekleştirilecek. Tarih kesin olarak belirlenmedi, ancak 2023 başlarında yapılması planlanıyor. Saat konusunda da henüz kesin bir bilgi verilmedi, ancak genellikle bu tür çekilişler öğlen saatlerinde yapılıyor.

Togg kura çekimi hangi kanalda yayınlanacak?

Togg kura çekimi, Türkiye’nin en büyük televizyon kanalları arasında yer alan TRT, NTV, CNN Türk, Kanal D, Show TV gibi kanallar üzerinden canlı yayınlanacak. Sosyal medya platformları ve Togg resmi internet sitesi de Togg kura çekimi için canlı yayın imkanı sunacaklar.

Togg kura çekimi canlı yayın izleme bilgileri

Togg kura çekimi için canlı yayın izleme bilgileri henüz kesinleşmedi. Ancak TRT, NTV, CNN Türk, Kanal D, Show TV gibi kanalların yanı sıra sosyal medya platformları ve Togg resmi internet sitesi üzerinden canlı yayın imkanı sunulacak.

Togg’un payları için başvurular başladı ve yaklaşık 5 ay sürecek olan “temettü hakkı kullanımı öncesi ilk halka arz” yöntemi ile yapılacak Togg paylarına sahip olmak isteyen vatandaşların, başvurularını tamamlamaları gerekiyor. Togg’un ilk halka arzı, beklenen etkisi ile Türkiye’nin otomotiv sektörü ve ekonomisi için büyük bir adım olacak. Togg kura çekimi heyecanı 2023 yılına kadar devam edecek.

ACM Cyprus

Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu