Türkiye

TOKİ İstanbul Çatalca kura çekimi canlı izle! Çatalca kura sonuçları nasıl öğrenilir? e-Devlet Çatalca kura sonucu sorgulama!

TOKİ İstanbul sosyal konut kuraları için tarih araştırmaları sürmeye devam ederken, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum müjdeli haberi verdi. TOKİ sosyal kura takvimine göre İstanbul Çatalca TOKİ kura tarihi belli oldu. Bakan Murat Kurum, İstanbul’daki kura çekimleriyle ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında “İlk Evim’de İstanbul zamanı! 50 bin sosyal konutumuz için 16 Mart’ta kuraları çekmeye başlıyoruz.” ifadelerine yer verdi. TOKİ tarafından İstanbul’da yapılacak olan kura çekimi sonrasında 50 bin konut için hak sahibi belirlenecek.

İSTANBUL ÇATALCA KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

TOKİ tarafından İstanbul için 50 bin sosyal konutun kurası Tuzla, Çatalca, Selimpaşa, Arnavutköy, Başakşehir, Esenler ilçelerinde 16 Mart- 19 Nisan tarihleri arasında noter huzurunda çekilecek. İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy-Başakşehir-Esenler 28 bin 340 konut, İstanbul Çatalca İlçesi 540 konut, İstanbul Silivri İlçesi Selimpaşa 200 konut ve İstanbul Tuzla İlçesi 20 bin 920 konut olmak üzere toplamda 50 bin konut sahibine teslim edilecek. TOKİ 2023 İstanbul takvimine göre Çatalca konut kurası 30 Mart 2023 tarihinde çekilecek. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi ‘İlk Evim’ projesinde kura çekimleri İstanbul ile sona eriyor.

İSTANBUL TOKİ KURA TAKVİMİ 2023

16-29 Mart 2023: Tuzla 20 bin 920 konut

30 Mart 2023: Çatalca 540 konut

30 Mart 2023: Silivri Selimpaşa 200 konut

1-19 Nisan 2023: Arnavutköy, Başakşehir, Esenler 28 bin 340 konut

ÇATALCA TOKİ İSTANBUL KONUT BAŞVURUSU KABUL EDİLENLERİN – EDİLMEYENLERİN LİSTESİ 2023

TOKİ konut ve arsa kura tarihleri takvimi 2023! Hangi ilde kuralar ne zaman çekilecek?

TOKİ konut ve arsa kura tarihleri takvimi 2023! Hangi ilde kuralar ne zaman çekilecek?

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: NTV/CNN

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

TOKİ İstanbul Çatalca projesinde yer almak isteyenler için heyecanlı bir gün yaklaşıyor! Çatalca kura çekimi, 4 Ekim 2021 Pazartesi günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek. Peki, TOKİ İstanbul Çatalca kura çekimi canlı izleme imkanı var mı? Kura sonuçları nasıl öğrenilebilir? Bu soruların yanıtını bu yazımızda sizlerle paylaşacağız.

TOKİ İstanbul Çatalca projesi, İstanbul’un hızla gelişen ve yatırım yapmaya değer bölgelerinden biri olan Çatalca’da inşa ediliyor. Projede 987 adet konut ve 43 adet ticari ünite yer alıyor. Konutlar, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Projede yer alan konutlar için başvurular 5-16 Temmuz 2021 tarihleri arasında alınmıştı.

TOKİ İstanbul Çatalca kura çekimi, 4 Ekim 2021 Pazartesi günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek. Kura çekimi canlı olarak TOKİ resmi web sitesinde yayınlanacak. TOKİ’nin web sitesinde yer alan “Kurumuzda Düzenlenecek Kura Çekilişlerinin Canlı Yayınları” bölümünden kura çekimi canlı izlenebilecek.

Ancak, internet bağlantısı yetersiz olan veya kura çekimi sırasında bilgisayar başında olamayacak olan vatandaşlar için alternatif bir yol da mevcut. Kura çekimi sonuçları, kura çekimi bittikten sonra TOKİ’nin resmi web sitesinde ve e-Devlet üzerinden yayınlanacak.

Kura sonuçlarını öğrenmek için e-Devlet kullanıcı hesabınızın olması gerekiyor. e-Devlet üzerinden kura sonuçlarını sorgulamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. e-Devlet resmi web sitesine giriş yapın.
2. T.C. kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın.
3. “Tokı Kura Sonuç Sorgulama” sayfasını açın.
4. İlgili projenin adını seçin ve müşteri numaranızı girin.
5. “Sorgula” butonuna tıklayın.

Kura sonucunuz, e-Devlet hesabınızın “Belgelerim” veya “Sorgulamalarım” bölümünde yer alacaktır. Kura sonucunuzu e-Devlet üzerinden öğrenmek istemiyorsanız, başvuru yaptığınızda verdiğiniz cep telefonu numarasına SMS yoluyla da kura sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

TOKİ İstanbul Çatalca kura çekimi canlı izleme imkanı ve kura sonuçlarını öğrenme yöntemleri bu şekilde. Projede yer alacak konut sahiplerine şimdiden hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.

ACM Cyprus

Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu