Türkiye

Trabzon’da 11 saat su kesintisi: Sular ne zaman gelecek? TİSKİ duyurdu – Son Dakika Türkiye Haberleri

TİKSİ Genel Müdürlüğü bazı bölgelerde su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Planlı su kesintisi listesine göre, Yomra, Ortahisar ve Hayrat’ın bazı bölgelerinde ana şebeke harızası nedeniyle su kesintisi yaşanacak. 

TİSKİ’den yapılan açıklamada; “Zaman zaman arızaların giderilmesinin ardından depoların ve isale hatlarının tam dolarak istenen basınca ulaşması gecikebilmekte,kullanım yoğunluğundan dolayı gecikmeli olarak su alınabilmektedir.” denildi. 

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: NTV/CNN

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

Trabzon’da yaşayanlar, 2 Şubat Salı günü sabah saatlerinden itibaren 11 saat boyunca su kesintisiyle karşılaştılar. Trabzon İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nden yapılan açıklamaya göre, su kesintisi nedeni bakım ve onarım çalışmalarıdır.

Trabzon Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) tarafından yayınlanan resmi bir açıklama ile “Yol üzerinde yapılacak olan imalat ve kapama çalışması nedeniyle 02 Şubat 2021 Salı günü saat 08:00 ile 19:00 saatleri arasında Ortahisar İlçesi Yalıncak Mahallesi’nin bir kısmı su alamayacak. Bu süreçte yaşanacak olan sebeplerden dolayı mağdur olan tüm vatandaşlarımızın sabır ve anlayışlarına teşekkür ederiz” denildi.

Trabzon’da özellikle yaz aylarında su sıkıntısı çeken yerlerden biri Ortahisar ilçesi Yalıncak Mahallesi. Su kesintisi sonucu birçok vatandaş, susuzluk nedeniyle mağdur oldu. Vatandaşlar, su ikmali için hazırlıklı olmaları gerektiği konusunda uyarıldılar.

TİSKİ’nin sosyal medya hesaplarından sık sık duyurular yaparak, su kesintisi süresince neler yapılması gerektiği hakkında bilgi verdi. Ayrıca, su kesintisinin ne zaman biteceği hakkında da güncel bilgi paylaşımları yapıldı.

Sağlık açısından da önemli bir konu olan su kesintisi nedeniyle, vatandaşlar mutlaka temiz su kaynaklarından su alarak susuzluklarını gidermeli ve su kesintisi sırasında sıcak havanın neden olabileceği olumsuz etkilerden korunmak için gerekli önlemleri almalıdırlar.

Trabzon Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ), su kesintisi sonrasında, bölgedeki su şebekelerinde oluşan olası sorunları düzeltmek için çalışmalarına devam edecektir. Yaşanan kesintinin tekrarlanmaması için de gerekli önlemler alınacaktır.

Sonuç olarak, Trabzon’daki su kesintisi, Ortahisar ilçesi Yalıncak Mahallesi’nde yaşayan yerleşik nüfusu zor bir dönemden geçirdi. Ancak, TİSKİ’nin çalışmaları ile su sorunu çözülecektir ve vatandaşlar rahat bir nefes alacaktır. Vatandaşların, su kesintisi süresince uyarılara uymaları ve sağlıklarını korumaları son derece önemlidir.

ACM Cyprus

Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu