Spor

Trabzonspor 4-1 Adana Demirspor MAÇ ÖZETİ

Trabzonspor’a galibiyeti getiren golleri 8’de Yusuf Yazıcı, 78’de Vitor Hugo, 81’de Edin Visca, 90+4’te Umut Bozok kaydetti. Adana Demirspor’un tek golünü 45+1’te Badou Ndiaye attı. Bordo-mavili ekip bu galibiyetle puanını 42 yaptı ve 5. sıraya yükseldi.

Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı’yla yolların ayrılması sonrasında yardımcı antrenör Orhan Ak, Adana Demirspor maçında takımı yönetti. Orhan Ak yönetimindeki bordo mavili ekipte sakatlıkları bulunan Dorukhan Toköz, Bakasetas ve Trezeguet ile ağrıları bulunan Denswil maç kadrosunda yer almadı. Ümraniyespor maçında çift sarı kartla kırmızı kart gören Naci de cezası nedeniyle kadroda bulunmadı.

Rakibine tokat atan Belhanda'dan rekor

Rakibine tokat atan Belhanda’dan rekor

Adana Demirspor filelerini havalandıran Yusuf Yazıcı, Süper Lig kariyerinde ilk kez üst üste üç iç saha maçında gol sevinci yaşadı.

Visca’nın harika dönüşü

Trabzonspor’un Boşnak yıldızı Edin Visca, 8 haftalık süren aradan sonra çıktığı ilk maçta performansıyla fark yarattı. Maçın ikinci yarısında oyuna giren Visca, Hugo’nun kaydettiği golün asistini yaptı ve sonrasında takımının üçüncü golünü kaydetti.

Trabzonspor’un devre arasında Gaziantep FK’dan transfer ettiği ve kart cezası olduğu için geçtiğimiz hafta oynanan Hangikredi Ümraniyespor maçında yer almayan Lazar Markovic, Adana Demirspor maçına yedek kulübesinde başladı. Sağ kanat oyuncusu, maçın ikinci yarısında Doğucan’ın yerine oyuna girerek ilk kez bordo mavili formayı terletti.

Adana Demirspor’da ise, Peres’in yüzüne vuran Belhanda kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Antalyaspor ve Galatasaray maçlarında cezalı duruma düşen Belhanda, kariyerinin 13’üncü kırmızı kartını gördü. Süper Lig maçlarında 6 kez kırmızı kart gören Faslı oyuncu, Süper Lig’e transfer olduğu 2017-18 sezonundan bu yana ligde en fazla kırmızı kart gören futbolcu oldu.

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu