Kıbrıs

Trafik Denetimlerinde 1918 Sürücü İncelendi: 417 Rapor Edildi

 

Hostinger Trafik denetimleri sonucunda 417 sürücü rapor edildi

Türkiye genelinde dün polis tarafından yapılan trafik denetimleri sonucunda toplam 1918 sürücü kontrol edilerek, 417’si rapor edildi. 33 araç ise trafikten men edildi. En çok rapor edilen suçlar arasında sürat yer alıyor.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, sürücülerin 281’i yasal hız sınırı üzerinde süratli araç kullanmak, 5’i alkollü içki tesiri altında araç kullanmak, 7’si sürüş esnasında cep telefonu kullanmak, 4’ü sigortasız araç kullanmak, 23’ü seyrüsefer ruhsatsız araç kullanmak, 18’i emniyet kemeri takmadan araç kullanmak, 79’u diğer trafik suçlarından rapor edilerek, aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.

Ayrıca 33 araç trafikten men edildi. Bu denetimlerle polisin trafik kurallarına uymayan sürücülere karşı daha sıkı bir denetim politikası izlediği belirtiliyor. Araç sürücülerinin trafik kurallarına daha fazla dikkat etmeleri ve kurallara uygun bir şekilde araç kullanmaları gerekiyor. Trafik kurallarına uymayan sürücülerin ise caydırıcı yaptırımlarla karşılaşacakları vurgulanıyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu