Kıbrıs

Trafik denetimlerinde 373 sürücü raporlandı – BRTK

 

Hostinger Polis trafik ekipleri, ülke genelinde gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 373 sürücüyü rapor etti ve 3 sürücüyü tutukladı.

Polis Basın Bülteni’ne göre, trafikte 2 bin 422 araç sürücüsü kontrol edildi. Bu kontroller sonucunda çeşitli trafik suçlarından toplam 373 sürücü rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı. Ayrıca 47 araç da trafikten men edildi.

Rapor edilen trafik suçları arasında en fazla sayıda yasal hız sınırı üzerinde süratli araç kullanma (71), trafik ışıklarına uymama (45), alkollü içki tesiri altında araç kullanma (25), sürüş ehliyetsiz ve sigorta kapsamaksızın araç kullanma (3), sürüş esnasında cep telefonu kullanma (56), emniyet kemeri takmama (5), seyrüsefer ruhsatsız araç kullanma (22), sigortasız araç kullanma (7), tehlikeli sürüş yapma (1) ve diğer trafik suçları (138) yer alıyor.

Trafik kurallarına uymayan sürücülere verilen cezaların artarak devam etmesi ve trafik denetimlerinin sıkı bir şekilde devam etmesi bekleniyor. Trafik kurallarına uymak, hem kendi hem de diğer sürücülerin güvenliği için son derece önemlidir.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu