Kıbrıs

Trafik Denetimlerinde 415 Sürücü Raporlandı – BRTK

Ülke genelinde trafik denetimleri devam ediyor. Son gerçekleştirilen denetimlerde, 2 bin 345 araç sürücüsü kontrol edildi. Yapılan kontrollerde çeşitli trafik suçları tespit edilirken, toplamda 415 araç sürücüsü rapor edildi. Ayrıca, 11 araç ise trafikten men edildi.

Polis basın bültenine göre rapor edilen trafik suçları şu şekilde sıralandı: 187 süratli araç kullanmak, 70 trafik ışıklarına uymamak, 58 cep telefonu kullanmak, 9 seyrüsefer ruhsatsız araç kullanmak, 7 alkollü araç kullanmak, 3 emniyet kemeri takmamak, ve 81 farklı trafik suçu.

Trafik kurallarına uymayan sürücülere gerekli yaptırımlar uygulanırken, halkın güvenliği ve trafik düzeninin sağlanması için denetimlerin süreceği belirtildi. Karayollarında güvenli seyahat etmek için tüm sürücülerin kurallara uyması ve dikkatli olması önem taşıyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu