Kıbrıs

Tüm Okullara Destek Devam Edecek – BRTK

Değirmenlik İlkokulu Yapımı Devam Ediyor

Değirmenlik Akıncılar Belediyesi ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile yürütülen Değirmenlik İlkokulu inşaatı devam ediyor. Okulun müdür odası, müdür muavin odası, sekreterlik, öğretmenler odası ve beş derslik kısmının karkası ve tuğla işleri tamamlandı.

Belediye Başkanı Ali Karavezirler, okulu ziyaret ederek inşaatı yerinde inceledi. İnşaatın sorunsuz bir şekilde ilerlediğini ve kısa zamanda tamamlanarak eğitime hizmet vereceğini belirtti. Karavezirler, bakanlıkla imzalanan protokol çerçevesinde tüm okullara ve eğitime destek ve katkıların her zaman devam edeceğini söyledi.

Yapılan açıklamada, eğitimin önemine vurgu yaparak, beldedeki tüm okullara ve eğitime destek ve katkıların her zaman devam edeceğini belirten Karavezirler, eğitim için yapılan her yatırımın geleceğe yapılan en değerli katkı olduğunu ifade etti. Karavezirler ayrıca, “Çocuklar bizim geleceğimizdir, her zaman onların yanında olacağız” dedi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu