Türk Dünyası

Tunceli’de 2. Tur Seçim Sonuçları 28 Mayıs’ta Açıklanacak! – Kısa Haber

Tunceli 2. Tur Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Tamamlandı!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu Tunceli’de 28 Mayıs Pazar günü yapıldı. YSK tarafından yapılan açıklamada seçimlerin ikinci tura kalması nedeniyle Tunceli’deki seçmenlerin yeniden sandığa gitmeleri gerektiği belirtilmişti. Tunceli’deki ikinci tur seçim sonuçları da netleşti.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turu sonrasında Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49.52, Kemal Kılıçdaroğlu 44.88, Sinan Oğan 5.17 ve Muharrem İnce ise 0.43 oranında oy almıştı. Ancak hiçbir adayın yüzde 50’den fazla oy alamaması nedeniyle seçimler ikinci tura kalmıştı.

Tunceli’deki ikinci tur seçimlerinde ise Recep Tayyip Erdoğan yüzde 51.80, Kemal Kılıçdaroğlu ise yüzde 48.20 oranında oy aldı. YSK’nin yayımladığı oy oranlarına göre, Tunceli’deki seçmenlerin yüzde 89.55’i oy kullandı. Oyların yüzde 0.12’si geçersiz sayılırken, kalan oylar Recep Tayyip Erdoğan’a ve Kemal Kılıçdaroğlu’na dağıldı.

Tunceli’deki seçim sonuçlarına ilişkin detaylı bilgi cnnturk.com.tr adresinde yayınlanmaktadır. Tunceli’de de Cumhurbaşkanlığı seçimleri tamamlanmış oldu.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu