Türk Dünyası

Tunus Bakanı Çanakkale’deki Yangını Havadan İnceledi

Çanakkale’de Orman Yangını: Bakan Yumaklı İncelemelerde Bulundu

Çanakkale’nin Eceabat ilçesine bağlı Kumköy mevkiinde tarım arazisinde başlayan ve ormana sıçrayan yangını söndürme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yangın söndürme çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla helikopterle havadan incelerken görüntülendi.

Çalışmalar hakkında bilgi almak ve ekiplere destek vermek amacıyla bölgeye gelen Bakan Yumaklı, yangının kontrol altına alınması için gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti. Yangının neden çıktığı ve söndürme çalışmalarının ne aşamada olduğu konusunda ise henüz net bir açıklama yapılmadı.

Yangınla mücadele ekiplerinin koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü belirtilirken, hava koşullarının da söndürme çalışmalarını etkilediği ifade edildi. Bölgede bulunan vatandaşlar ise gözle görülür şekilde dumanların yükseldiğini ve yangının büyüdüğünü dile getirdi.

Yetkililer, yangının kontrol altına alınması için gece boyunca da çalışmaların devam edeceğini aktardılar. Konuyla ilgili gelişmeler yaşandıkça bilgilendirme yapılacağı belirtildi.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu