Türk Dünyası

Türk Haber Dünyası: İlk Kar Yağdı, Sıcaklık Aniden Düştü!

 

Hostinger Erzurum’da Mevsimin İlk Karı Yağdı! Sıcaklık Aniden Düştü!

Erzurum, bugün sabah saatlerinden itibaren mevsimin ilk kar yağışını yaşadı. Palandöken Dağı’nın yüksek kesimleri beyaz bir örtüyle kaplanırken, kent merkezinde hava sıcaklığında 10 derece düşüş yaşandı.

Bugün sabah saatlerinden itibaren kent merkezinde etkili olan soğuk hava ve yağmur, Palandöken’in yüksek kesimlerinde kar şeklinde etkili oldu. Palandöken Dağı’nın yüksek kesimleri tamamen beyaza bürünürken, hava sıcaklığı kent merkezinde belirgin şekilde düştü.

Meteoroloji yetkilileri, hava sıcaklığının önümüzdeki günlerde yeniden mevsim normallerine döneceğini belirtti. Erzurum halkı, kar yağışıyla birlikte kışın gelişini müjdeledi ve kar manzarasının keyfini çıkardı. Mevsimin ilk karı, hem çocukları hem de yetişkinleri sevindirdi. Karayolları ekipleri de yollarda oluşabilecek olumsuzluklara karşı hazırlıklarını tamamladı.

Erzurum, kış mevsiminin ilk karını karşıladı, vatandaşlar ise karın tadını çıkartıyor. Kar manzarası, şehre bambaşka bir güzellik kattı. Erzurum, bembeyaz örtüyle kaplanırken kar yağışıyla birlikte hava sıcaklığındaki düşüşün keyfini çıkartıyor.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu