Spor

Türk taraftarlar Cristiano Ronaldo aleyhine kampanya başlattı! Deprem felaketine sessiz kalan yıldız oyuncuya tepkiler çığ gibi büyüyor…

Kahramanmaraş’ta gerçekleşen 2 büyük deprem 11 ilimizi büyük ölçüde etkiledi. Milyonlarca insan bu afete sessiz kalmayıp sosyal medya hesaplarından Türkiye’ye destek gönderdi.

RONALDO’DAN SES YOK

Portekiz, İspanya ve İngiltere’nin ardından en büyük hayran kitlesini Türkiye’de barından Ronaldo’nun bu afete sessiz kalması büyük tepki çekti. Türk taraftarlar başlattığı kampanyada yıldız oyuncuyu sosyal medya hesaplarından takipten çıkartıyor.

ERTEM ŞENER’İN TEPKİSİ AKILLARA GELDİ

2023-02-22T191554Z_405475812_RC2IGZ9DHAQP_RTRMADP_3_SAUDI-POLITICS-FOUNDING-DAY

Taraftarların bu hamlesinin ardından Ertem Şener’in Ronaldo’ya canlı yayında kullandığı, “Meksikalı köpek Proteo senden daha insanmış” cümlesi akıllara geldi. Türk taraftarların başlattığı kampanyanın ardından Ronaldo’nun takipçi sayısı yaklaşık 90 bin düştü.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Balotelli'nin formasını ateşe verdiler!Balotelli’nin formasını ateşe verdiler!
Yaptığı hatalara tepki yağıyor! G.Saray taraftarı adeta çıldırdı... Yaptığı hatalara tepki yağıyor! G.Saray taraftarı adeta çıldırdı… “Bu lig bitmez”
İrlanda'yı karıştıran haber! Acun Ilıcalı sonrası taraftar ayaklandı, kulüp bir bir açıkladıİrlanda’yı karıştıran haber! Acun Ilıcalı sonrası taraftar ayaklandı, kulüp bir bir açıkladı



 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/MyNet/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu