Türkiye

Türk Vatandaşları İçin Beyrut’tan Ayrılma Seferleri düzenlenecek

 

Hostinger Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Lübnan’dan ayrılmak isteyen Türk vatandaşları için ayarlanan charter uçak seferi, bugün Beyrut-Çukurova-İstanbul güzergahında yapılacak.

Uçağın, saat 09.00’da 169 yolcusuyla Beyrut’tan havalanması öngörülüyor. Türk vatandaşlarının ülkelerine güvenli bir şekilde dönüş yapabilmeleri için Dışişleri Bakanlığı gerekli tedbirleri almaya devam ediyor.

Uçak seferi hakkında yapılan açıklamada, Lübnan’dan ayrılmak isteyen Türk vatandaşlarının bu fırsattan faydalanabileceği belirtiliyor. Türk vatandaşlarına Lübnan’dan ayrılmak isteyenler için bu uçak seferinin bir fırsat olduğu vurgulanıyor.

Dışişleri Bakanlığı bu tarz durumlarda vatandaşların mağduriyet yaşamaması için gereken tüm önlemleri almaya devam edeceğini belirtiyor. Türk vatandaşlarının güvenliği ve sağlığı her zaman ön planda olacak.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu