Spor

Türkiye Kupası’nda çeyrek final maçlarının programı belli oldu – Son Dakika Spor Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, yaşanan deprem felaketi sonucunda Gaziantep FK’nin ligden çekilmesi sebebiyle, Demir Grup Sivasspor ile arasındaki çeyrek final müsabakası oynanmayacak.

TFF Yönetim Kurulunun aldığı karara istinaden Sivasspor hükmen galip (3-0) sayılacak.

Tek maç eleme usulüne göre yapılacak çeyrek final maçlarının programı şöyle:

4 Nisan Salı:
20.30 MKE Ankaragücü-Trabzonspor (Eryaman)

5 Nisan Çarşamba:
20.30 Galatasaray-Medipol Başakşehir (Nef)

6 Nisan Perşembe:
20.30 Fenerbahçe-Yukatel Kayserispor (Ülker)

Yarı final ilk maçları 2, 3 veya 4 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Rövanş maçları ve final müsabakasına ilişkin tarih ise daha sonra ilan edilecek.

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: NTV/BRTK

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Türkiye Kupası’nın çeyrek final maçlarına dair program sonunda belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklama nefesleri keser nitelikte. Çeyrek final maçlarının heyecanı ise 3 Şubat 2021 tarihinde başlatılacak.

İlk çeyrek final karşılaşması, Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasında yapılacak. 3 Şubat tarihinde saat 16.30’da başlayacak olan maç, Ülker Stadyumu’nda oynanacak. İki takım da kupayı almak için mücadele edeceği maç, futbolseverleri dakikalarca heyecanlandıracak.

Aynı günün akşamında ise Beşiktaş, Kayserispor’la karşılaşacak. Vodafone Park’ta saat 19.00’da başlayacak olan karşılaşma, iki takımın da sert mücadelesiyle dolu dolu geçecek.

Diğer bir çeyrek final maçı da Trabzonspor ile Denizlispor arasında olacak. 4 Şubat’ta saat 19.00’da Medical Park Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma da nefesleri keseceği kesin.

Son olarak ise, Galatasaray ile Alanyaspor arasında başlayacak olan karşılaşma herkes için merakla bekleniyor. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanacak olan maç, 4 Şubat’ta saat 22.00’de başlayacak.

Son dört takımın belirleneceği çeyrek final karşılaşmaları, futbolseverler için birbirinden çekişmeli ve heyecan verici geçecek. Takımları tribünlerde desteklemek isteyen taraftarlar da, maçlar öncesinde büyük bir coşku ile hazırlıklarını tamamlıyorlar.

Türkiye Kupası’nda çeyrek final maç programı belli oldu, heyecanlı dakikalar hazırlanıyor. Takımların bırakmayacağı bir tavırla sahaya çıkacakları maçlar, futbolsevenleri bir kez daha ekranların başına kilitleyecek. Peki, sizin favori takımınız hangisi? Hangi takımın kupa için daha şanslı olduğunu düşünüyorsunuz? Bu soruların yanıtı ise, maçların sonucunda belli olacak.

ACM Cyprus

Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu