Spor

Türkiye – Letonya Basketbol maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Dünya Kupası Elemeleri 2023!

Türkiye – Letonya Basketbol maçı detayları basketbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Dünya Kupası’na katılma şansı bulunmayan Türkiye, Letonya’yı yenip moral depolamak istiyor. İlk tur grubunda 2 galibiyet 2 mağlubiyet elde eden milliler, 2. turda oynadığı 4 karşılaşmada ise 1 galibiyet 3 mağlubiyet aldı. Toplamda 3 galibiyet 5 mağlubiyet ile grupta 4. sırada bulunan Ay-Yıldızlılar, son iki maç öncesinde Dünya Kupası’na katılma şansı bulunmuyor. Grupta lider olan Letonya ise toplamda aldığı 7 galibiyet 1 mağlubiyet ile son 2 karşılaşma öncesinde Dünya Kupası’na gitmeyi garantiledi.

TÜRKİYE-LETONYA BASKETBOL MAÇI HANGİ KANALDA?

24 Şubat 2023 tarihinde yani bu akşam Tofaş Nilüfer Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak. Türkiye-Letonya maçı NTV’den naklen yayınlanacak. A Milliler, gruptaki 6. ve son maçını ise 27 Şubat Pazartesi günü TSİ 22.30’da Belçika ile deplasmanda oynayacak.

TÜRKİYE LETONYA GEÇMİŞ MAÇ BİLGİLERİ

A Milli Erkek Basketbol Takımı, tarihinde Letonya ile 17. kez karşı karşıya gelecek. Rakibiyle ilk kez 16 Eylül 1966 tarihinde Çekoslovakya’da organize edilen hazırlık turnuvasında karşılaşan milliler, müsabakayı 83-63’lük skorla kaybetti. İki takımın grupta oynadığı ilk karşılaşmada ise Letonya, millileri 111-85 mağlup etti. Milliler, bugüne kadar Letonya ile oynadığı 16 maçta 10 galibiyet elde ederken parkeden 6 kez de mağlup ayrıldı.

MİLLİ TAKIM’IN ADAY KADROSU

Furkan Haltalı (Anadolu Efes), Yiğit Arslan (Bahçeşehir Koleji), Okben Ulubay, Ömer Can İlyasoğlu (Beşiktaş Emlakjet), Ercan Osmani, Doğuş Özdemiroğlu (Darüşşafaka Lassa), Şehmus Hazer (Fenerbahçe Beko), Onuralp Bitim, Yiğitcan Saybir (Frutti Extra Bursaspor), Sadık Emir Kabaca (Galatasaray Nef), Muhsin Yaşar (Gaziantep Basketbol), Kenan Sipahi (Pınar Karşıyaka), Berk İbrahim Uğurlu, Berke Büyüktuncel (TOFAŞ), Erkan Yılmaz (Türk Telekom)

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi kura çekimi sonuçları 2023: Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçları ne zaman?

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi kura çekimi sonuçları 2023: Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçları ne zaman?

Bugün hangi maçlar var? 24 Şubat maç programı (futbol, basketbol, voleybol)

Bugün hangi maçlar var? 24 Şubat maç programı (futbol, basketbol, voleybol)

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/MyNet/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu