Türk Dünyası

Türkmenbaşı Ana Akademik Drama Tiyatrosu’nun Nisan Ayı Programı

Ashgabat’ta Sahnelenecek Oyunlar

Ashgabat kültür ve sanat etkinlikleri yönünden oldukça zengin ve renkli bir şehir olarak dikkat çekiyor. Şehirde her hafta farklı tiyatro oyunları sahneleniyor ve sanatseverlerin ilgisini çekiyor. Bu haftanın programında ise dikkat çeken oyunlar var.

“Büyük Gemilerin Gecesi” adlı oyun, 26 Nisan 2024 tarihinde (Cuma) saat 19:00’da sahnelenecek. Takip eden gün olan 27 Nisan 2024 (Cumartesi) günü ise “Deşembil” isimli oyun seyircilerle buluşacak. 28 Nisan 2024 (Pazar) günü ise “Hazine” adlı oyun sahnelenecek.

Oyunların sahneleneceği adres ise Ashgabat, Magtymguly Caddesi 78 olarak belirlendi. Etkinlikler hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler, (+993 12) 94-09-74 ve (+993 12) 94-14-63 numaralı telefonlardan yetkililere ulaşabilirler.

Kültür ve sanat dolu bu etkinliklere tüm sanatseverleri bekliyoruz. Görsellik ve duygu yoğunluğuyla dolu bu oyunlarda unutulmaz bir deneyim yaşamak istiyorsanız, bu etkinliklere mutlaka katılmalısınız.

Haber: ORIENT News
Fotoğraf: ORIENT editoryal bürosu

Bu haber bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu