Magazin

TV yayın akışı 25 Mart 2023! Bu akşam hangi diziler var? Tüm kanalların Cumartesi dizileri… 

Haftanın altıncı günü dizilerine baktığımızda birbirinden farklı konulara sahip iddialı diziler yer alıyor. Her dizinin kendine göre kitlesi oluşmuş durumda. Zaman zaman dizi beklentileri tercihleri de değiştiriyor ancak genel olarak ilk bölümden bu yana favori diziler izleyiciler tarafından belirlenmiş oluyor. İşte bu akşam TV izlemek isteyenler için ekranda yer alacak diziler ve programlar…

CUMARTESİ GÜNLERİ HANGİ DİZİLER VAR?

KANAL D- ŞARKILAR BİZİ SÖYLER

STAR TV- YÜZ YILLIK MUCİZE/TEKRAR

FOX- DOKUZ OĞUZ/FİNAL

SHOW TV- GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW

ATV- KARDEŞLERİM

TRT1- ERMANİSTAN-TÜRKİYE

TV8- SURVİVOR 2023

Veda Mektubu konusu nedir, uyarlama mı? Veda Mektubu oyuncu kadrosu ve karakterleri!

Veda Mektubu konusu nedir, uyarlama mı? Veda Mektubu oyuncu kadrosu ve karakterleri!

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: /MyNet/CNN

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

Türkiye’nin en çok izlenen televizyon kanalları bugün de farklı dizilerle izleyici karşısına çıkıyor. 25 Mart 2023 Cumartesi günü yayın akışında birbirinden farklı diziler ekranda yer alacak.

İlk olarak Show TV ekranlarında yayınlanacak olan “Sefirin Kızı” adlı dizi, macera ve romantizm seven seyirciler için keyifli bir seçenek olacak. Başrollerinde Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek’in yer aldığı dizi, saat 20:00’da başlayacak.

Fox TV’de ise “Sen Çal Kapımı” adlı dizi ile karşılaşacağız. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrol oyunculuğunu yaptığı dizi, romantik ve komik sahneleriyle seyircilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. “Sen Çal Kapımı”, saat 20:00’da ekrana gelecek.

TRT1 ekranlarında ise “Leke” adlı diziye yer verilecek. Aksiyon ve gerilim dolu sahneleriyle heyecanlı anlar yaşatacak olan dizi, saat 20:00’da başlayacak.

ATV kanalı ise “Mucize Doktor” adlı dizisiyle izleyicileri ekran başına davet edecek. Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Ünsal’ın başrol oyunculuğunu yaptığı dizi, insan hikayelerini başarıyla işleyen bir yapım olarak dikkat çekiyor. “Mucize Doktor”, saat 20:00’da izlenebilecek.

TV8 kanalında ise gençlerin ilgiyle takip ettiği “Çukur” adlı dizi yayınlanacak. Kolpaçino 3 filminden tanıdığımız yıldız oyuncu Uğur Yücel’in de yer aldığı dizi, heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle adından söz ettiriyor. “Çukur”, saat 20:00’da başlayacak.

Bu akşam yayın akışında yer alan diziler arasında seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Her kanalın farklı bir yapımı ekranlarda olacak. Siz de kendinize en uygun dizi tercihinde bulunarak keyifli bir akşam geçirebilirsiniz.

ACM Cyprus

Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu