Teknoloji

Twitter, Eski Sözlerinizi Yenilemeniz Gerektiğini Gösteriyor

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, Twitter’ı 44 milyar dolara satın aldıktan sonra, milyonlarca kullanıcının kullandığı platformda değişikler yapmaya başladı. İlk olarak çok sayıda çalışanı işten çıkardı. Daha sonra, kullanıcıların “Nerede eski Twitter” dediği birçok değişiklik yapıldı.

Mavi tik, resmî kurum, kuruluş ve onaylanmış hesaplara verilen ve paylaşımlarında güven unsuru sağlayan bir özellikti. Ancak Elon Musk, mavi tiki satın alınabilir hale getirmeye karar verdi. Bu değişiklik, bazı kullanıcılar tarafından eleştirildi.

Elon Musk, Twitter Blue adlı abonelik paketinde dizi yeni özellikler ekledi. Örneğin, altın sarısı ve gri renk tikleri eklendi; tweetler düzenlenebilir hale geldi; karakter sınırı 4.000’e çıkarıldı, italik ve kalın metin seçenekleri sunuldu; doğrulanmış hesapların mavi tikleri kaldırıldı; video yükleme süresi, 2 saate çıkarıldı.

Bu değişiklikler, bazı kullanıcıların Twitter’dan başka uygulamalara geçmelerine neden oldu. İşte bu nedenle birçok firma, Twitter benzeri, alternatif uygulamalar üzerinde çalışmalar yapıyor. Meta’nın sahip olduğu Instagram, Twitter’a rakip olabilir.

Twitter, kullanıcılarının tercihine bağlı olarak, gelecekte birçok değişiklik yapabilir. Ancak henüz bir şey kesin değil.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu