Kıbrıs

UBP Girne İlçe Başkanlığı Mazbata Dağıtım Gecesi Coşkuyla Kutlandı – BRTK

 

Hostinger Ulusal Birlik Partisi (UBP) Girne İlçe Başkanlığı, dün akşam Acapulco Resort Otel’de düzenlediği “Mazbata Dağıtım Gecesi” ile dikkatleri üzerine çekti. UBP tarafından yapılan açıklamaya göre, geceye yaklaşık beş bin kişi katıldı.

UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, 21 Eylül’de yapılacak olan seçimlerin UBP için bir zafer günü olacağını belirterek, “21 Eylül’de UBP kazanacak… 21 Eylül hepimiz için bir bayram olacak” şeklinde konuştu. Üstel, hükümetin icraatlarına da vurgu yaparak, “Onlar konuşur, biz icraat yaparız. Tüm icraatlarımız ortada… Biz halkımıza ne söz verdiysek, yerine getirmenin mutluluğu içindeyiz” dedi. Ayrıca Üstel, Anavatan Türkiye Cumhuriyeti ile en üst düzeyde istişareler yaparak halka en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını ve bundan sonra da yoğun çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

Geceye yoğun katılım ve destek gösteren partililere teşekkür eden Üstel, “Bu gece gücümüzü, birliğimizi ve beraberliğimizi gösterdik. 21 Eylül bayramımız olacak ve bayramlarda dargınlık, küskünlük olmaz… Yarış olmasa parti içi dinamizm de olmayacaktı. Kurultaydan sonra yine kazanan UBP olacak, KKTC olacak” şeklinde konuştu.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu