Kıbrıs

UBP’de Kurultay Tarihi ve Üstel Adaylığı Açıklandı – BRTK

 

Hostinger UBP Kurultayı 21 Eylül 2024 tarihinde yapılacak

UBP Parti Meclisi toplantısı sonucunda, UBP Kurultayı’nın tarihi 21 Eylül 2024 olarak belirlendi. Toplantıda yapılan açıklamada, UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, partinin Kıbrıs Türk halkının varoluş mücadelesine önderlik etmiş en büyük parti olduğunu vurguladı. Üstel, UBP’nin tarihine değinerek partinin ruhunun hiç sönmeyen bir güç olduğunu ifade etti.

Genel Başkan Ünal Üstel, parti içinde yaşanan sıkıntılı dönemi birlikte atlattıklarını belirterek, partinin önünde istikrarlı bir hükümetle devam etme kararlılığını sürdüreceğini söyledi. Üstel, son 10 yılda hükümet ve parti içinde gerçekleştirilen icraatların insan odaklı olduğunu ve partinin mali açıdan sağlam bir durumda olduğunu da aktardı.

Üstel, UBP’nin kurultaylar partisi olduğunu ve her kurultaydan güçlü bir şekilde çıktığını belirtirken, 21 Eylül’de yapılacak olan UBP Kurultayı’nda yeniden genel başkan adayı olacağını açıkladı. Ünal Üstel, parti tabanı ve yöneticilerin desteğiyle hükümetin istikrarını sürdürmek ve Türkiye Cumhuriyeti ile ilişkileri güçlendirmek için aday olduğunu belirtti.

Üstel, “Durmak yok, hizmete devam” sloganıyla seçimde birinci parti çıkmak ve iktidara gelmek için aday olduğunu ifade ederek, UBP’nin geleceği için çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu