Kıbrıs

Üç Farklı Yerde Yangın Çıktı! – BRTK

Boğaziçi’nde ve Gönyeli’de Çıkan Yangınlar Söndürüldü

Polis Basın Subaylığı’ndan gelen bilgilere göre, Boğaziçi’nde Sosyal Konut Arsaları Mevkiinde ve Gönyeli’de yaşanan iki ayrı yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Sabah saatlerinde isimsiz bir sokakta vincin elektrik tellerine çarpması sonucu çıkan yangın, yaklaşık 3,5 dönümlük arazi içerisinde kuru ot ve molozları etkiledi. Öğleden sonra Akçiçek köyünde meydana gelen yangında ise yaklaşık 20 dönümlük arazi içerisinde makilik alan, zeytin, çam ve alıç ağaçları ile kuru otlar zarar gördü.

Gönyeli’de ise K.Ö. isimli bir şahsın kaynak işi yaparken makineden çıkan kıvılcımların kuru otları tutuşturması sonucu başlayan yangına polis itfaiye ekipleri ile müdahale edildi. Yangın sonucunda 8 adet zeytin ağacı ve kuru otlar ile molozlar zarar gördü. Bahse konu şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı ve polisin yangınlarla ilgili soruşturması devam ediyor. Soğutma çalışmaları sürüyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu