Sinema/Dizi/TV

“Üçlü Pürüz” Filminde Haluk Levent Çok Şaşırtacak – Haberler

Kahkaha dolu komedi filmi “Üçlü Pürüz”ün afişi görücüye çıktı.

Aytaç Medya, Selkare

Başrollerini Okan Çabalar, Emrah Kaman ve Korhan Herduran’ın paylaştığı kahkaha yüklü yeni komedi filmi “Üçlü Pürüz”ün afişi yayınlandı. Üç arkadaşın macera dolu yolculuğunu konu alan film, 21 Nisan’da vizyona girecek.

Yapımcılığını Selçuk Aydemir (Selkare) ve Aytaç Ağdağ’ın (Aytaç Medya) üstlendiği “Üçlü Pürüz”, sinema salonlarına kahkaha getirecek! Oyuncu kadrosunda Müfit Kayacan, Özgür Can Çoban, Ecenaz Üçer, Selim Erdoğan ve Bahar Süer gibi başarılı oyuncuların yer aldığı komedi filminin sürprizi ise Haluk Levent!

Aytaç Medya, Selkare

HALUK LEVENT ÇOK ŞAŞIRTACAK

Yönetmen koltuğunda Vedat Uyar’ın oturduğu “Üçlü Pürüz”ün sürprizi ise Haluk Levent. Kahkaha dolu filmde kendisini canlandıran ünlü rockçı, öyle bir sahnede ortaya çıkacak ki hem karakterlere hem de filmi izleyen seyircilere büyük şaşkınlık yaşatacak!

Aytaç Medya, Selkare

DÜĞÜN YOLUNDA ÇILGIN MACERA

“Üçlü Pürüz”ün konusu şöyle: Ailelerinden gizli bir şekilde evlenen Fatih (Özgür Can Çoban) ve Eda (Ecenaz Üçer), bankacı olan arkadaşları Serhat’tan (Okan Çabalar) sahte nikâh memuru olmasını ve Adana’ya gelerek ailelerinin karşısında nikâhlarını kıymalarını ister. Adana yolculuğunda Serhat’a nikâh şahidi olmaları için ortak arkadaşları Haktan (Emrah Kaman) ve Utku da (Korhan Herduran) eşlik eder. Ancak yolculukları sırasında arabaları çalınır. Üç arkadaşın yaşayacağı talihsizlikler bununla sınırlı kalmayacak, düğüne yetişmeye çalışırken kendilerini geri dönüşü olmayan bir maceranın içinde bulacaklardır!

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: Beyazperde/TelevizyonGazetesi

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

Üçlü Pürüz filminde oyuncu kadrosuna sonradan dahil olan Haluk Levent’in performansı seyircileri şaşırtacak gibi görünüyor.

Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği ve oyuncu kadrosunda Tolga Çevik, Ezgi Mola, İrem Sak, Binnur Kaya, Ahmet Mümtaz Taylan, Selim Bayraktar gibi isimleri barındıran Üçlü Pürüz filminde müzik dünyasının tanınan isimlerinden Haluk Levent de rol alıyor.

Filmin çekimleri esnasında kadroya dahil olan Levent, oyunculuk performansıyla yapım ekibinin dikkatini çekmişti. Yapımcılar tarafından filmin senaryosuna uydurulan bir karaktere hayat veren ünlü sanatçı, ekranda kendine özgü tarzı ve enerjisiyle dikkat çekeceğe benziyor.

Filmin konusu ise bir otobüs dolusu insanın bir araya gelerek yaşadığı maceraları işliyor. Güldürü türündeki filmin fragmanı yayımlandığından beri ise izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Haluk Levent’in filmin kadrosuna dahil olması, yapımcıların sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla da duyuruldu. Paylaşılan fotoğraflarda Levent, diğer oyuncularla birlikte kamera karşısında yer aldığı görülüyor.

Levent, daha önce de birkaç kez sinema filmlerinde rol almıştı ancak Üçlü Pürüz filmindeki performansıyla sinemaseverlerin beğenisini kazanacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Filmin vizyona gireceği tarih henüz açıklanmadı ancak seyirciler, Haluk Levent’in oyunculuk performansını merakla bekliyor.

ACM Cyprus

Yapay Zeka Teknolojisiyle Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu