Türk Dünyası

UEFA’dan Merih Demiral’a Disiplin Cezası: 2 Maç!

TFF, Demiral’a Verilen Cezayı CAS’a Götürme Kararı Aldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Juventus’un Türk futbolcusu Merih Demiral’a verilen cezaya itiraz etmek için Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS)’a başvurdu. CAS’ın dosyayı hızlıca ele alıp, maç günü öğle saatlerine kadar sonuçlandırması bekleniyor. UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı ise, UEFA’nın Merih Demiral’a verdiği 2 maç cezanın, futbolun bağımsızlığına müdahale olduğunu söyledi.

TFF, Demiral’ın cezasının uygun olmadığını ve haksız olduğunu düşünerek CAS’a başvurdu. CAS’ın dosyayı hızlı bir şekilde ele alması ve maç günü öğle saatlerine kadar karar vermesi bekleniyor.

UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı ise, verilen cezanın futbol kurallarına ve adaletin sağlanmasına uygun olmadığını belirtti. Yardımcı, Merih Demiral’a verilen cezanın futbolun bağımsızlığına müdahale ettiğini savunmaktadır.

TFF’nin CAS’a başvurusu ve UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı’nın açıklamaları futbol camiasında büyük yankı uyandırdı. CAS’ın vereceği karar merakla beklenirken, futbolseverler de gelişmeleri yakından takip etmektedir.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu