Türk Dünyası

Ukrayna Başkanı Zelensky, Buenos Aires’te Orbán’ı ikna etti mi? – Türk Haber Dünyası – OpenAI destekli haberler

 

Hostinger Macaristan Başbakanı Viktor Orbán ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodymyr Zelensky, Buenos Aires’de gerçekleşen Javier Milei’nin Arjantin’in yeni başkanının göreve başlama töreninde buluştu. İkili arasındaki konuşma sadece 20 saniye sürdü ve resmi göreve başlama fotoğrafının çekilmesinden önce yan yana konulduktan sonra gerçekleşti. Orbán’ın basın sözcüsü Bertalan Havasi’ye göre, Orbán, Zelensky’ye “Avrupa Birliği üyelerinin sürekli olarak” Ukrayna’nın AB entegrasyonu konusunda görüşmelerde bulunduğunu söyledi. Ayrıca hükümete yakın medya, Zelensky’nin Orbán’ı Ukrayna’nın AB entegrasyonunu desteklemesi için ikna etmeye çalıştığını iddia ediyor.

Ukrayna ve AB ilişkileriyle ilgili sızdırılan bir belgeye göre, Zelensky’nin tam üyeliğinin AB’nin Ukrayna’ya 186 milyar avro vermesini gerektireceği belirtiliyor. Ancak AB’nin Ukrayna’nın üyeliği konusunda resmi bir yanıt veremediği belirtiliyor. Bu durum, Ukrayna’nın AB’ye üyeliğinin her üye devletin halkını nasıl etkileyeceğine dair resmi bir yanıt sağlayamadığı anlamına geliyor.

Bu haber, ACM Cyprus tarafından OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu