Dünya

Ürdün’de kilisede yetim çocuklara iftar yemeği – Son Dakika Dünya Haberleri

İftar programını organize edenlerden Raye Halifat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 yıldır düzenlendikleri etkinlikte bu yıl yaklaşık 200 yetim çocuğa iftar yemeği verdiklerini kaydetti.

Salt’ın, eskiden beri Müslüman ve Hıristiyanlar arasında sevgi ve birlik ruhunu temsil eden bir kent olduğunu vurgulayan Halifat, “Bu nedenle, kilisede iftar veriyoruz ve ezan okuyoruz. Ramazan ayı boyunca 3 defa iftar yemeği vereceğiz.” dedi.

İftar yemeğini organize eden kurumlardan Muhabbet ve Rahmet Derneği Başkanı Michael Feşhu ise düzenledikleri etkinlikle, Müslümanlar ile Hıristiyanlar arasında süregelen derin ilişkiler ile barış ve sevgi mesajını teyit etmek istediklerini kaydetti.

Ezan seslerinin ve kilise çanlarının birbirine eşlik ettiği Ürdün’ün orta batı kesiminde yer alan Salt kenti, 2021’de UNESCO tarafından “hoşgörü ve kentsel misafirperverliğin yeri” olarak Dünya Mirası Listesi’ne alınmıştı.

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: NTV/TRT

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

Write an article about Ürdün’de kilisede yetim çocuklara iftar yemeği – Son Dakika Dünya Haberleri

ACM Cyprus

Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu