Türkiye

Uyuşturucu Sevkiyatının Ardından Gece Kulübü Sahibine Yeniden Gözaltı

 

Hostinger İstanbul’da gerçekleştirilen bir operasyonda, bir kamyonette yüklü miktarda uyuşturucu bulundu. Bu olayın ardından yapılan araştırmalar sonucunda bir uyuşturucu imalathanesi tespit edildi. Operasyon sırasında, 2017 yılında uyuşturucu ticareti suçundan gözaltına alınan bir gece kulübü sahibi tekrar gözaltına alındı.

İstanbul Emniyeti Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü 4 aylık fiziki ve teknik takip sonucunda, uyuşturucu imalatı ve ticareti yapıldığı tespit edilen kişilere operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda, şehir dışına sevk edilmesi planlanan yüklü miktarda uyuşturucuya el konuldu ve suç örgütü lideri M.Ş.D. dahil 19 şüpheli yakalandı.

Yapılan baskınlarda Zeytinburnu’nda bulunan bir adreste uyuşturucu imalatı yapıldığı belirlendi. Özel harekat polisleri tarafından desteklenen operasyonda, uyuşturucu yapımında kullanılan makineler ve yüklü miktarda uyuşturucu hap ele geçirildi. İmalathanede, 14 adet hap basma ve paketleme makinesi, 3 milyon 815 bin adet sentetik ecza, 12 milyon 200 bin adet basıma hazır hap kapsülü, bir adet ruhsatsız tabanca, 25 adet fişek, bir adet kuru sıkı tabanca ve buna ait 33 adet fişek bulundu.

Bu operasyonla birlikte, uyuşturucu ticaretiyle mücadele kapsamında önemli bir başarı elde edilirken, suç örgütlerine yönelik kararlılık devam etmektedir. Uyuşturucu imalatı ve ticaretiyle mücadelede alınan bu tür önlemlerle toplumun sağlığı ve güvenliği korunmaya devam edilecektir.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu