Türkiye

Uyuyan resepsiyonist otelde göğsünden bıçaklandı

 

Hostinger Aksaray’da bir otelde meydana gelen bıçaklı saldırı olayı kentte büyük yankı uyandırdı. Taşpazar Mahallesi’nde bulunan otelde 4 gün konaklayan Sinan K., belirlenemeyen bir nedenle otelde uyuyan resepsiyon görevlisi Ahmet Kaya’yı göğsünden bıçakladı.

Olayı fark eden diğer otel çalışanları hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. 2’nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden 68 Aksarayspor’un taraftar grubu liderlerinden olan Ahmet Kaya, ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaçmaya çalışan şüpheli Sinan K. ise yakalanarak tutuklandı. Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Yaşanan bu üzücü olay, Aksaray halkını derin bir üzüntüye boğarken, otel yetkilileri de güvenlik önlemlerini arttırmaya karar verdi. Saldırının ardındaki gerçek sebep ise henüz netlik kazanmış değil.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu