Magazin

Uzun zamandır ekranlardan uzaktı! Sinem Kobal setlere geri döndü

2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile dünyaevine giren 2020’de Lalin ve 2022’de de Leyla adını verdiği kızlarını kucağına alan Sinem Kobal, son dönemde sosyal medya üzerindeki paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü ismin setlere ne zaman döneceği de merak konusuydu. Kobal’dan müjdeli haber geldi. Ünlü oyuncu uzun bir aradan sonra setlere geri döndü.

SİNEM 1

KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

SnobMagazin’de yer alan habere göre; anne olduktan sonra ilk kez kamera karşısına geçen güzel oyuncu, Metropol İstanbul’un bahçe katında kurulan sette bir market çekimi için kamera karşısına geçti.

sinem kobal

Sıcak hava koşulları nedeniyle zor anlar yaşayan Sinem Kobal, mini fan ile serinlemeye çalıştı. Bu dönüşüyle birlikte hayranlarına yeni projelerinin sinyalini veren Kobal, kariyerine hız kesmeden devam edeceğinin mesajını verdi.

Vitrin

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Uzun zamandır ortalarda yoktu... Galler Prensesi sonunda ortaya çıktıUzun zamandır ortalarda yoktu… Galler Prensesi sonunda ortaya çıktı
10 milyar liralık vurgun... Yusuf Atala tutuklandı! 10 milyar liralık vurgun… Yusuf Atala tutuklandı!
Genç kadının itirafı ağızları açık bıraktı! Nur Viral ne diyeceğini bilemedi! 'Kocamın her gün başı ağrıyor'Genç kadının itirafı ağızları açık bıraktı! Nur Viral ne diyeceğini bilemedi! ‘Kocamın her gün başı ağrıyor’



Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu