Türkiye

Van Lunaparkında Facianın Eşiğinden Dönüldü!

 

Hostinger Edremit ilçesindeki Lunaparkta Adrenalin Dolu Anlar

Edinilen bilgilere göre, 21 Haziran akşamı Edremit ilçesinde bulunan lunaparkta korku dolu anlar yaşandı. İddialara göre, adrenalin salıncağına binen bir genç, emniyet kemerini bağlamamıştı. Salıncak hareket etmeye başlayınca genç, dengesini kaybederek önündeki koltuğa tutunmaya çalıştı.

Yaşanan bu tehlikeli durum sonucunda genç, bir süre tutunduğu demir sayesinde düşmekten kurtuldu. Lunapark görevlileri olaya müdahale ederek gençten yardım aldılar. O anlar cep telefonuyla kayıt altına alınırken, emniyet kemerinin önemi bir kez daha hatırlatıldı.

Bu olay, lunaparklarda güvenlik kurallarının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Vatandaşlar, böyle tür eğlence mekanlarında güvenlik kurallarına uymaları konusunda uyarıldı. Karşılaşılabilecek olası risklerin önüne geçmek için emniyet kemerinin de her zaman önemli olduğu vurgulandı.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu