Sinema/Dizi/TV

“Veda Partisi” Şimdi Sinemalarda! – Haberler

Yapımcılığını Vahdet Erdoğan’ın, yönetmenliğini Ufuk Cebeci’nin üstlendiği Veda Partisi vizyona girdi!

Veda Partisi Başkanı İbrahim başkanın eşinin, arkadaşı için düzenlediği bekarlığa veda partisinde yaşanan olayların anlatıldığı komedi filmi “Veda Partisi” sinema salonlarında yerini aldı.

Yapımcılığını Vahdet Erdoğan’ın, yönetmenliğini Ufuk Cebeci’nin yaptığı filmin senaryosu, Vahdet Erdoğan’ın imzasını taşıyan hikayeden yola çıkılarak Barış Başar tarafından kaleme alındı.

Filmin oyuncu kadrosunda Toygan Avanoğlu, Seda Akman, Aslı Bekiroğlu, Goncagül Sunar, Altan Erkekli, Yeşim Dalgıçer, Rüya Coriç, Hakan Bilgin, Aşkım Kapışmak, Şiva Behrouzfar, Ömer Kurt, Buket Akpunar ve Emir Sefa Yıldırım yer alıyor.

Bir gecede değişen hayatları konu alan “Veda Partisi”nin konusu kısaca şöyle:

Hülya, Mehtap, Didem ve Arzu yakın arkadaşları Yonca’ya sürpriz bir bekarlığa veda partisi düzenleyecektir. Hülya, bir siyasi partinin Genel Başkanı olan kocası İbrahim’den Yonca’nın bekarlığı veda partisi için havuzlu bir villa kiralamasını ister. Hülya ve arkadaşları kiralanan villaya gittiklerinde Açelya ismindeki ev sahibinin fantezi dolu dünyası ile karşılaşırlar. Evdeki dekorlar, Açelya’nın seksi resimleri hepsinin ilgisini çeker.

Başlarda eğlenceli görülen bu durum kilitli bir odanın bulunmasıyla yerini heyecana bırakır. Bütün gece merak ve heyecanı bir arada yaşayan kızlar ertesi sabah büyük bir şokla uyanır. Eğlenceli, komik ve aynı zamanda gerilim dolu bekarlığa veda partisinin finalinde herkesi büyük bir sürpriz beklemektedir. Bu sürpriz hem İbrahim Başkan hem de kızların hayatını değiştirecektir.

“Veda Partisi” şimdi sinemalarda!

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu