Türkiye

Video Haber | İnşaat Sırasında Bina İş Makinesinin Üzerine Çöktü – Günün Öne Çıkanları

 

Hostinger Kahramanmaraş’ta Deprem Bölgesinde Yıkım Esnasında Korkunç Kaza

Deprem bölgesinde ağır hasarlı binaların yıkımı sürerken, yürekleri ağza getiren bir kaza yaşandı. Dulkadiroğlu ilçesinde Vezir Hoca Bulvarı’ndaki ağır hasarlı bir binanın yıkımı esnasında iş makinesi üzerine devrildi.

7,7 ve 7,8 büyüklüğündeki depremlerde ağır hasar alan binanın yıkılmasına karar verilmişti. İş makineleri binaya giderek yıkım işlemine başladı. Ancak çalışmalar sırasında iş makinesi üzerine çöktü ve operatörü enkaza gömdü.

Hızla olay yerine sevk edilen ekipler, molozların altında kalan operatörü kurtarmak için seferber oldu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan yaralı operatör, Necip Fazıl Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, iş makinesinin üzerine çökmesiyle ilgili detaylar araştırılıyor. Ayrıca, yıkım sırasında binanın bitişiğindeki duvarın olup olmadığına dair inceleme de devam ediyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu