Ekonomi

Video Haber | Zenginlere vergi affı iddiasına yalanlama – Ekonomi Haberleri

 

Hostinger

KAYNAKCNN TÜRK

Bazı sosyal medya hesaplarında yer alan “Cumhurbaşkanı Erdoğan, vergi paketinde zenginlere vergi affı getirilmesini istedi” iddiasına hem Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden hem de Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan yalanlama geldi.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tercihlerinin, iddiaların aksine geniş kesimlerinden yana, çok kazanandan çok almayı öngören bir yaklaşım ile çalışmaların yapılması yönünde olduğu vurgulandı. Açıklamada, “TBMM’den geçen son vergi paketinin herhangi bir aşamasında, “zenginlere vergi affı” gibi bir konunun gündeme gelmesi söz konusu değildir.” denildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz da sosyal medya hesabından iddialara yanıt verdi. “Kaynak ortaya konmadan yapılan temelsiz açıklamalara ve spekülatif yorumlara itibar edilmemeli” değerlendirmesinde bulunan Yılmaz, hükümetin aldığı kararları şeffaf biçimde kamuoyu ile paylaştığını ifade etti.

Video Haber | Zenginlere vergi affı iddiasına yalanlama

Zenginlere vergi affı iddialarının hiçbir süreçte gündeme dahi gelmediğini belirten Yılmaz, “Milletimiz Cumhurbaşkanımızı da bu yalanları yaymaya çalışanları da gayet iyi tanımaktadır.” dedi.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu