Türk Dünyası

Viktor Orbán’ın Konuşmasında Özgürlüğümüzü Koruma Misyonu

 

Hostinger Macaristan’ın ulusal bayramı olan 1848-49 ayaklanma ve bağımsızlık savaşını anma vesilesiyle Başbakan Viktor Orbán, geleneksel konuşmasını Budapeşte Ulusal Müzesi’nin merdivenlerinde gerçekleştirdi.

Orbán, konuşmasında 1848’de başlayan Macar Devrimi’nin yapıcı olduğunu ve genç Macarlar tarafından verilen bir devrimin nasıl olduğunu gösterdiğini belirtti. Ayrıca, Macaristan’ın hayatta kalmasını sadece vatandaşların sevgisi ve yüreklerinin gücüyle sürdürebildiğini vurguladı.

Başbakan, Batı dünyasının çocuklara hangi dünyayı bıraktığımızın değil, dünyaya hangi çocukları bıraktığımızın gerçek sorusu olduğunu söyledi. Özgürlüğün, kendi ülkesini inşa edebilmek olduğunu belirten Orbán, Macar halkının gururlu ve özgüvenli bir halk olduğunu ifade etti.

Avrupa’da ve Amerika’da egemen bir dönüşün başlayabileceğini dile getiren Orbán, ihanet tacirlerinin kaderlerinin olacağını söyledi. Ayrıca, ulusu hizmet etmekten vazgeçenlerin ve ülkelerine ihanet edenlerin cezalandırılacağını belirtti.

Sonuç olarak, Orbán konuşmasında Macaristan’ın özgür ve bağımsız bir ülke olarak kalacağını vurgulayarak, halkını birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye çağırdı. Macaristan’ın geleceğine olan inancını ve mücadele azmini yineledi.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu