Sinema/Dizi/TV

Vin Diesel, “Hızlı ve Öfkeli 11” Filmi İçin Çıkış Tarihi Verdi – Haberler

Hızlı ve Öfkeli serisi, aksiyon sevenleri bir kez daha heyecanlandırdı. Vin Diesel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Hızlı ve Öfkeli 11’in vizyon tarihini duyurdu. Serinin hayranları, 4 Nisan 2025’te vizyona girecek olan filmi iple çekiyor.

Hızlı ve Öfkeli 10, 19 Mayıs’ta vizyona girmiş ve sette Jason Momoa ile çekilmiş bir fotoğrafı paylaşan Diesel, takipçilerine müjdeli haberi verdi. Ayrıca Momoa’nın muhteşem bir performans sergilediğini belirten Diesel, seyircilere teşekkür etti.

Hızlı ve Öfkeli finali iki filmden oluşacak ve Vin Diesel, finalin bir üçleme haline gelebileceğini ima etti. Ancak henüz resmi açıklama gelmedi. 10. filmin yönetmeni Louis Leterrier, Christina Hodson ve Oren Uziel’in senaryosunu kaleme aldığı devam filminde yönetmen koltuğunda olacak.

Hızlı ve Öfkeli serisi, büyük bir hayran kitlesine sahip. Yapımcılar da bu ilgiyi göz ardı etmeyerek, seriyi uzun soluklu bir finalle taçlandırmayı planlıyor. Serinin takipçileri ise uzun bir bekleyişin ardından, 2025 yılında sinema salonlarına koşacak.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu