Türk Dünyası

Yabancı Pazarda Petrokimya Ürünlerine Talep Arttı – Türk Haber Dünyası – OpenAI Destekli Türk Dünyası ve Dünya Haberleri

 

Hostinger Turkmenistan Devlet Emtia Borsası’nda Yabancı Pazarlar İçin Yüksek Talep

Turkmenistan Devlet Emtia Borsası’nda 10 Şubat Cumartesi günü gerçekleşen ticaret sırasında ülkenin petrokimya ürünleri yabancı pazarda yüksek talep gördü. Gürcistanlı girişimciler, Türkmennebit Devlet Endişesi ile TPP D 382 BF markasına ait polipropilenin satın alımı için bir anlaşma imzaladı. Afgan iş insanları, Türkmennebit Devlet Endişesi ile hidro işlem görmüş motorin satın alımı için bir anlaşma imzaladı. Birleşik Arap Emirlikleri’nin iş çevreleri ise Türkmennebit Devlet Endişesi’nden TS-1 markasına ait havacılık kerosenini satın aldı. Müzayede sırasında toplamda 17,630 dolarlık 3 anlaşma gerçekleşti.

Turkmenistan Devlet Emtia Borsası’ndaki kotalar bu bağlantıda bulunabilir. Bu haber bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu