Türk Dünyası

Yağmurlar Nedeniyle Yollar Sular Altında, İETT Otobüsü Sular İçinde

 

Hostinger İstanbul’un Anadolu Yakası Sağanak Altında: Yollar Göle Döndü, İETT Otobüsü Sular İçinde

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün (MGM) İstanbul’a sarı kodlu uyarısının ardından Anadolu Yakası’nda su baskınları yaşandı. Ümraniye, Ataşehir ve Sancaktepe’de sağanak yağış sonrası yollar göle dönerken Avrupa Yakası’ndaki ilçelerde ise güneş hakimdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bugün 6 il için kuvvetli sağanak uyarısı yapılmıştı. İstanbul’un da dahil olduğu illerdeki vatandaşlardan sel ve su baskını riskine karşı dikkatli olunması istenirken megakentin Anadolu Yakası’nda sağanak hayatı felç etti.

Ataşehir ve Ümraniye’de sağanak yağış sonrası yollar göle döndü. Araçlar ilerlemekte zor anlar yaşadı. Dudullu Organize Sanayi bölgesinde de su baskınları yaşandı. Sancaktepe’de de etkili olan sağanak yağışta yağmur suları İETT otobüsünün içine doldu.

İstanbul’da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Anadolu Yakası’nda ciddi su baskınları yaşandı. Vatandaşlar, meteorolojik uyarılara dikkat ederek herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmamak için tedbirli olmalıdır. Güvenliğiniz için lütfen uyarılara ve haberlere dikkat ediniz.

Bu haber bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu